Založ si blog

Parlamentní buzeranti.

Zmrd – je silně expresivní nadávkou. Používá se pro jakkoliv negativně vnímaného jedince, nepříjemného, zlého, neupřímného, schopného „křiváckého“ a „podrazáckého“ chování.

Buzerant → slangový výraz pre homosexuála alebo pre človeka, ktorý otravuje, zabŕda, obťažuje, sekíruje

Veľa udalostí nastalo v poslednej dobe. Zmiernili sa opatrenia voči covidu, poslanci vyvíjajú aktivity a niekedy hlasujú podľa vlastného svedomia a vedomia (mnohí nemajú oboje), inokedy podľa svedomia a vedomia ich šéfa strany – aj u neho oboje chýba.

Politici sa predbiehali a predbiehajú v klamaní a túžbe po uchopení moci. Spoliehajú sa na krátku pamäť voličov a aj na rezignáciu – počúvať ich chrapúnske klamstvá. Smer bije do ľudí, ktorých viac ako 12 rokov okrádal a založil si aj štát v štáte s tým, že akí sú výborní, sociálni, ľudskí.

Hlas, výprd Smeru, ktorí keď sa ráno po voľbách zobudili a zistili, že si nerozdajú funkcie, tak skonštatovali, že už nie sú Smer ,s ktorým 12 rokov likvidovali štát a jeho financie, ale už sú iní, lepší.

Aj keď si Pele so Sakovou povedali, že posledné schválené rozkrádačky ako aj nimi schválené nezmyselné zákony, nech splatí nová vláda. Pele, ktorý sa pri Ficovi bál aj usmiať, sa chváli akým bol dobrým premiérom. Bol takým, ako chcel Fico. Po covide nastala vojna , keď Rusko napadlo Ukrajinu a hneď nato kríza, zdražovanie a odbavovanie sa „politikov“ v médiách. Chýba jednotná vízia a smerovanie Slovenska, ale nechýba tuposť mnohých politikov. Chýba pracovná sila, ale nechýba absencia zákonov, ako umožniť podstatne rýchlejšie a bez zbytočných prieťahov zamestnať cudzincov. Nechýba nám školstvo, ale chýbajú nám čo i len priemerní absolventi. Chýbajú nám remeselníci (fachmani z učňovských a priemyselných škôl), ale nechýbajú nám ľavorukí gymnazisti. Nechýbajú nám technickí inžinieri (školy si musia naplniť kvóty, aby dostali peniaze), ale chýbajú im vedomosti, ktoré sú u väčšiny na úrovni hojdacieho koňa. Aj kvôli tomuto majú Smer a Smerohlas pre nich povzbudzujúce preferencie. Je to o vzdelanosti  národa.  Našťastie ešte nie sme na tom tak zle ako v niektorých bývalých socialistických krajinách. Pre mňa je ideológia fašizmu, komunizmu, nacionalizmu a socializmu rovnaká (takýto spolok nám aj vládol). Každá je o potlačení demokracie, slobody slova a vymývaní mozgov.

Všetci tí zmrdi a buzeranti, ktorí do poslednej chvíle a viacerí ešte aj teraz, obhajovali Rusko a schvaľovali   ním vraždenie ľudí, chodia do politických debát dezorientovať občanov. Robili to aj počas covidu. Doteraz som nevedel, že akých rozhľadených politikov máme. Tých pár (stále tí istí), čo chodí do debát ovláda ekonomiku, rozumie sa IT, poľnohospodárstvu, energiám, zdravotníctvu, školstvu, medzinárodnému právu, životnému prostrediu …, proste rozumejú všetkému. Vždy vedeli čo mala vláda počas covidu urobiť, ale nikdy nepovedali, čo má vláda urobiť – nenavrhli riešenia. Vo všetkých debatách vraveli to isté, či to bol spuchnutý ožran- kandidát na prezidenta, ktorý už v  politike nemal byť aj 6 rokov, lebo by sa hanbil  sedieť v parlamente ako poslanec, či to bol Mečiarov kôň a neskôr obhajca prezidenta – ostreľovača poľovníkov (ozaj, ako dopadli tieto kauzy? sú zametené? čo nato spravodlivý Žilinka?), či doktor, ktorý je aj IT-čkár alebo viacerí tupí právnici. Tupí nielen právnici, ale väčšina poslancov, z ktorých možno 50% nevie malú násobilku a určite 90% ani veľkú. Rovnica o jednej neznámej by viacerých zabila.       

 A teraz k tej vzdelanosti. V Rusku, vymývajú gražďaninom mozgy verejnoprávnymi médiami. Ľudia tam nemajú takmer žiadne práva. Všetky svinstvá sa v tejto veľkej krajne zamlčia. Vojna je pre viacerých z nich príležitosť zarobiť si (v rámci náboru), hoci si svoj život cenia na nejakých 3000 eur. Ešte si ukradnú splachovacie WC (doma im nebude splachovať), nejakú chladničku, hriankovač, práčku ….  A bude sa tešiť, že to má napr. za šiestich zabitých Ukrajincov. Inteligencia z Ruska uteká (ako aj u nás) a ostávajú vymývači a vymytí. Je zaujímavé, že obhajcovia ruskej politiky a vojny vedenej Ruskom, že  títo ficovci, blahovia, marčekovci a iní buzeranti nechodia na dovolenky do Ruska a ich deti neštudujú na ruských školách. Všetci chodia, asi proti svojej vôli, na západ.  Vojnu asi po 1a½ mesiaci využil buzerant Pele, ktorý na hranice s Ukrajinou prišiel aj so stolíkom (asi vždy chodí všade so stolíkom) a aj so svojou suitou sa náhodou objavil pred kamerou a vyzýval členov vlády, aby tam prišli a videli ako to tam funguje. Človek by si myslel, že tam ostali pomáhať, rozdávali jedlo, podávali nápoje …., ale oni hneď zmizli ako gáfor. Prišli, aby vymývali prostredníctvom médií ľuďom hlavy. A to, že nachádzajú správne hlavy, je výpovedné v prieskumoch. Pre niektorých prieskumy nie sú veľavravné a idú naďalej svojou tuposťou proti logike.

Naše školstvo vyprodukovalo už veľa absolventov. Niektorých úspešných , iných menej a aj vyslovene tupých – korupcia, peniaze. Aj preto  sme krajina neobmedzených možností. Asi len u nás sa mohlo stať, že náš toto, tamten, týmto, ono – podpriemerný maturant s kúpeným titulom sa stal predsedom parlamentu, že ďalší slabý maturant s kúpeným titulom sa ako finančný analfabet stal ministrom financií, že školy si privyrábajú nie kvalitným vzdelávaním študentov, ale predávaním titulov, o ktorých môžu hovoriť viacerí napr. Kollárová konkubína, min. školstva, europoslanci, ministerstvo zahraničných vecí nevynímajúc……  Týmto sa znižuje aj priemer IQ v parlamente. Strany sa navzájom vydierajú a podľa závažnosti vydierania si robia ústupky aj v nezmyselnostiach. Mafiánska strana vydierala a dosiahla dosadenie Žilinku. Jeden z mnohých členov Pčolinských v parlamente sa stal šéfom SIS, obvinili ho z korupcie, Kollárovi zrazu vadila dĺžka kolúznej väzby a ako bývalý mafián vedel vydieraním koaličných partnerov skrátiť túto väzbu na 5 mesiacov. Je zábavné sledovať blbca a alfabeta v oblasti, ako vie , že koľko väzby stačí zatknutým a vyšetrovateľom na vyšetrovanie.  No a potom zrazu Žilinka uplatní voči zatknutému ctihodnému občanovi Pčolinskému paragraf 363. To sú náhody.

 Všade vo svete platí, že rodina je základ štátu. Akú výchovu dostanete doma, takú budete vnášať do každého prostredia, v ktorom budete pôsobiť. Napr. syn eštébaka (títo zmrdi zničili veľa ľudských osudov, strata práce rodičov, vypočúvania, terorizovanie, deti nemohli chodiť do škôl…) zrazu zistil, že mu nevyhovuje slovenské meno, tak ho nahradil maďarským, potom zistil, že by mohol byť členom zahraničnej delegácie a nahradiť kompetentnejších, potom v debate bol vygumovaný so svojimi znalosťami z histórie Maďarov, nato sa pchal a pchá Orbánovi do r…. On nikdy nebude obhajovať Slovákov, je oddaný Orbánovi. Pôjde v línii eštebáka, tak je vychovaný – túžba po moci pri nízkom IQ. Poslanci maďarskej národnosti sú pre nás veľkou hrozbou, nebudú nikdy hájiť záujmy Slovenska, ale Maďarov. Sú horší ako Rusi na Ukrajine. Aj napr. Bugárová tretia veta, Miklós Duray: „Félvidék je s vami, Félvidék ťa podporuje, Viktor!“
To je ako  naši politickí zmrdi – nie je potrebné diverzifikovať dodávky plynu a ropy, lebo máme dohody s bývalými okupantmi. A Rus nás podrazil, to je jeho vlastnosť aj mnohých maďarských poslancov . Naše školstvo vyprodukovalo veľa zaujímavých absolventov. Počúvať v debatách Kéryho (tomu čo vraví ani sám nemôže rozumieť), Takáča, Šípoša, Gyimesiho, Šutaj Eštóka tzv. ha-ra-bo-ša, je veľký zážitok. Len sa divím, kam až tá vedomostná tuposť môže zájsť. Teraz je najmodernejšia téma pomoci. Každý z týchto buzerantov vie už teraz  povedať, čo by mala vláda spraviť. Znížiť DPH, regulovať ceny energií, potravín, dať ľuďom 1500,- eur, dotovať PHM, potravinárov, chovateľov, poľnohospodárov….. tak ako to urobili Maďari, Poliaci, Česi, Nemci, Briti, Rakúšania …… , ale nikto nepovedal, akú tvorbu HDP tie krajiny majú, ako hospodárili s verejnými financiami, aká je ich zadlženosť, nezamestnanosť, aká veľká ekonomika, odkiaľ vziať peniaze ..  Nikto nenavrhol riešenie. Čo urobiť a odkiaľ vziať financie. Jednu odpoveď majú – máte viac z odvodu DPH. Koľko je to viac?   Dá sa z toho zaplatiť všetko, čo by títo buzeranti rozdali? Pokryje to všetky ich fantasmagorie?      

Jedine buzerant Pele sa raz pomýlil, keď v televízii rozprával aké skvelé dotácie schválili Rakúšania a pritom omylom povedal, že Rakúsko má podstatne vyššiu tvorbu HDP ( cca 2x) a výkonnejšiu ekonomiku. Tie jeho blúznenia v debatách: ja keď som bol premiérom (nič nemohol, robil to, čo chcel spuchnutý ožran) alebo keby som bol ja premiérom urobil by som toto. Takže je to o tom, ľudia voľte nás, dáme vám auto do rodiny, liečebný pobyt na hlavu a aj všetky účty budeme za vás platiť…. a blbci budú tomu veriť.  V nedeľu v debate 19.6.22 na otázku poslanca Šeligu, že ako by súčasnú situáciu riešil  Smer, nemal Takáč odpoveď. Nemal, nevedel, koktal a bez riešenia vyšumel hoci dovtedy, než dostal túto otázku, vedel, čo mala táto vláda vedená finančným analfabetom urobiť. A že redaktori stoja za h….?  Je to pravda. Niektorí nevedia viesť debaty, vedú ich diskutujúci, redaktori nedávajú trefné otázky a nečakajú ani na odpoveď na otázku, skáču do reči hoci odpoveď je k veci, neovládajú slovenský jazyk, viacerí ani problematiku……

Väčšina parlamentných a vládnych buzerantov a zmrdov, aby sa zviditelnili a boli pred svojimi menej vzdelanými fanúšikmi „na koni“, si ešte za nepriateľa okrem Soroša, Billa Gatesa, každého, kto s nimi nesúhlasí určili aj našu prezidentku. Nikto nie je bez chyby, ale máme najlepšiu prezidentku, ktorú nám väčšina závidí. Kto sa jej prirovnal okrem Michala Kováča a Kisku? Schuster? Zastupujúci  Mečiar? Poľovník poľovníkov Gašparovič? Kto by bol lepší, spuchnutý alkoholik? Vycerený Ficov tromf? Bývalý sfetovaný minister financií, ktorého chytila rakúska polícia s drogami? To by mohol byť potom aj náš finančný analfabet, narcis, rozbíjač vzťahov, nepochopený génius, obdivovateľ filmu „Proti všem!“. Blaha? Až mi zle prišlo. Možno Mizík? Fašistov by podporil asi aj náš finančný génius.

Všetci parlamentní zmrdi majú v náplni v debatách klamať, klamať, klamať a ak sa im  niečo pokúšajú vyvrátiť, tak ich naučili priblblo sa usmievať, prevracať oči a dokonca aj ha-ra-bi-no-vať! Vedia, že v debatách sa nedajú vyvrátiť ich klamstvá a preto šíria len zlo medzi ľuďmi. Je to aj chyba novinárov a redaktorov, že nejdú do hĺbky problému a problém existuje len 3 – 5 dní. Nevracajú sa do minulosti a nevyťahujú dookola tie klamstvá, aby sa buď tí rečníci ospravedlnili divákom alebo ich budú mať v debatách (ak by ich pozvali) za kla-má-rov!.

Výroky: Diaľnica do Košíc do roku 2010. V roku 2014 nebudem v parlamente. Hanbil by som sa sadnúť do parlamentných lavíc. Neúspešná kandidatúra na prezidenta. Nevracajme sa do minulosti, vládnete už 2 roky (a vyhovárali sa 12 rokov na Radičovej zákony). Rišo chce rozbiť aj túto vládu (tento buzerant tiež hlasoval proti Eurovalu a tým aj za koniec Dzurindovej vlády)…..  Tém je veľa, len ich správne vyberať a dotiahnuť dokonca. Vtedy je novinár novinárom. To je však o nezávislosti médií a vzdelanosti a osobnosti novinárov a redaktorov.  

Mali by držať Slovania spolu?

26.03.2024

Počúvam často, že by mali Slovania držať spolu , ale prečo, to som nepočul. Tento výrok som počul aj od hoaxáka zo Súmračnej. Tento „Nostradamus“, ktorý so svojim Che Guevarom ešte 23.2.2022 tvrdili, že Rusi Ukrajinu nenapadnú ,ten istý „Nostradamus“ nedávno predpovedal, že v Kyjeve (snáď aj na Ukrajine) vojna nie je. Keď tam nie je vojna, prečo [...]

Sauron zo Súmračnej.

14.09.2023

Vídavame ho takmer každý deň na tlačovkách, na ktoré novinári chodia asi za chlebíčky a píšu o jeho klamstvách a výplodoch, ako o ekonomickom zázraku. Keby tam nechodili a nešírili jeho vymyslené svinstvá, nikto by o ňom asi nevedel. Takto šírením jeho zloby rozoštvávajú ľudí. Rozosieva svojimi fabuláciami len zlo – pre svoju [...]

Je mi zle z tých chrapúňov.

13.02.2023

Máme obrovské šťastie, že sme sa narodili v krajine, kde 78 rokov nebola vojna, nie je vojna a netrpíme ani hladom a nedostatkom pracovných príležitostí. Žijeme si na úrovni, ktorú nám môže závidieť väčšina obyvateľov sveta. Ale všetko môže byť inak. 32 rokov sme mali možnosť pozdvihnúť našu úroveň po ekonomickej, kultúrnej, športovej aj [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 21548x
Priemerná čítanosť článkov: 2394x

Autor blogu

Kategórie