Založ si blog

Kto odkazuje idiotom?

Výkladový slovník: idiot je slabomyseľný človek, kretén – duševne zaostalý človek – hlupák,

debil – človek postihnutý debilitou, slangový výraz pre hlupáka

Matovičovi sa v Moskve podarilo dosiahnuť ‚otvorené dvere‘ s ruskou stranou.

Vďaka otvoreným dverám a vzniknutým prievanom urýchli rozpad súčasnej vlády. O psychický stav tohto maturanta nie je nutné sa zaujímať. Ten je rovnaký už rok, odkedy systematicky rozkladal mnohými dlho očakávanú vládu.

Kto si myslí, že premiér alebo člen vlády alebo minister….. môže jednať samostatne v mene republiky bez súhlasu členov vlády alebo parlamentu, je idiot, kretén, debil (máte možnosť výberu). Ak niekto rok systematicky rozbíja svojimi slabomyseľnými úvahami, postrehmi a postojmi vzťahy s partnermi, je idiot. Ak niekto zabraňuje z pozície sily schvaľovať zákony , ktoré majú čiastočne odškodniť právnické aj fyzické osoby postihnuté obmedzeniami v podnikaní z dôvodu pandémie, je idiot.                              Ten, kto neuspel so svojimi debilnými názormi a spôsobil svojimi rozhodnutiami veľmi veľa ľudských tragédii (napr. zrušenie hypoték, úverov, leasingov, straty zamestnaní, ukončenie podnikania, strata bývania…), je idiot a magor. Ten, ktorý sa vydáva za trojjediného spasiteľa občanov SR (ako bývalý predseda vlády, minister financií a zaskakujúci minister zdravotníctva), je idiot. Ten, ktorý objednal alebo ešte aj objedná na vlastnú päsť (nie vlastné náklady) necertifikovanú, výskumami nedokladovanú vakcínu a chce dať ňou očkovať občanov SR, ale svoju rodinu nie, je idiot. Ten, kto tvrdí bez uvedenia spôsobu prieskumu, že túto vakcínu si žiada 500 000 Slovákov, je idiot. Ja môžem tvrdiť, že 1 752 342 ľudí je proti necertifikovanej vakcíne a budem tiež za idiota. Ten, kto tvrdí, že dostaneme za kúpu vakcíny „Zakarpatskú Rus“, je super idiot. Ten, kto ide do Ruska vybavovať vakcínu, kvôli ktorej takmer skončila vláda v čase, keď ruský boľševik vojensky ohrozuje Ukrajinu a chce jej zabrať kus územia, aby spojil okupovaný Krym nikým neuznávaným a Rusmi umelo vytvoreným Podnesterskom, je idiot. A tento maturant odkazuje tým, ktorí vraj sabotovali necertifikovanú vakcínu, že on sa nevzdá, že on zachráni, ak nie celý svet, tak aspoň zopár tisíc ľudí a že neprajníci sú idioti, čo spôsobili smrť tisíckam ľudí. Tvrdé a nepodložené vyhlásenie. No proste idiot.

To, že Rusi určite majú schválené rôzne lieky liekovou agentúrou (EMA), je zrejmé. Takže prečo sa začali vyhovárať, že písali na starý e-mail, že vyplnili starý dotazník. Prečo nedodali k Sputniku zvyšných 80% požadovaných dokladov, nesprístupnili kontrolórom výrobu vakcín, nedodali nám doteraz kontrahované množstvo, preskúmané šarže nemajú rovnaké parametre (chlieb, vianočka, rožok – to je jedno, pekárenský výrobok), nielen zmluva o dodávkach je utajená – ale Min. zdravotníctva uzatvorilo dohodu o mlčanlivosti na 10 rokov s firmou Imuna Pharm Šar. Michaľany, ktorá Sputnik skladuje.   Cena Sputnika V je 19,95 eura, AstraZeneca 1,78 €, Pfizer/BioNTech 12 €, Moderna 15 € (zdroj Sme 9.4.2021). Sputnik je ťažko skladovateľný a podľa vyjadrenia odborníkov je pri ňom najkomplikovanejšia očkovacia logistika. Touto vakcínou očkujú v Európe len Maďari a Srbi.                  Nemci, ktorí jednajú o výrobe Sputnika, sa vyjadrili, že ho budú vyrábať až po schválení EMA. Rakúšania a Taliani už od uvažovanej výroby Sputnika odstúpili.

Napriek tomu si bude maturant obhajovať svoje debilné rozhodnutie.

Ja by som mu odporúčal ešte predtým, než táto vláda, ktorej je členom – skončí, aby si zobral zo ŠÚKL tých pár pokusných potkanov a škrečkov, aby mal spomienku na obdobie, keď mali všetci šancu urobiť Slovensko lepším a prosperujúcejším.

Mali by držať Slovania spolu?

26.03.2024

Počúvam často, že by mali Slovania držať spolu , ale prečo, to som nepočul. Tento výrok som počul aj od hoaxáka zo Súmračnej. Tento „Nostradamus“, ktorý so svojim Che Guevarom ešte 23.2.2022 tvrdili, že Rusi Ukrajinu nenapadnú ,ten istý „Nostradamus“ nedávno predpovedal, že v Kyjeve (snáď aj na Ukrajine) vojna nie je. Keď tam nie je vojna, prečo [...]

Sauron zo Súmračnej.

14.09.2023

Vídavame ho takmer každý deň na tlačovkách, na ktoré novinári chodia asi za chlebíčky a píšu o jeho klamstvách a výplodoch, ako o ekonomickom zázraku. Keby tam nechodili a nešírili jeho vymyslené svinstvá, nikto by o ňom asi nevedel. Takto šírením jeho zloby rozoštvávajú ľudí. Rozosieva svojimi fabuláciami len zlo – pre svoju [...]

Je mi zle z tých chrapúňov.

13.02.2023

Máme obrovské šťastie, že sme sa narodili v krajine, kde 78 rokov nebola vojna, nie je vojna a netrpíme ani hladom a nedostatkom pracovných príležitostí. Žijeme si na úrovni, ktorú nám môže závidieť väčšina obyvateľov sveta. Ale všetko môže byť inak. 32 rokov sme mali možnosť pozdvihnúť našu úroveň po ekonomickej, kultúrnej, športovej aj [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 21549x
Priemerná čítanosť článkov: 2394x

Autor blogu

Kategórie