Založ si blog

Genocída onkologických pacientov riadená ministerstvom.

Nikto ma nepresvedčí, že to tak nie je. Utvrdil ma v tom môj príbeh a profil ľudí, ktorí tomu majú zabrániť, ale tak nerobia. Popisujem a dokladujem moje postrehy nižšie.

Som onkologický pacient. Vo štvrtok cca o 3,00 hod. prišla na mňa nevoľnosť a začal som dáviť. Niekoľkonásobné dávenie trvalo celý deň a neustávalo ani po použití tabletiek odporúčaných onkologickou lekárkou pri dávení. Už som si necítil celé telo,  hrtan,  pažerák a tak som prišiel cca o 0,30 hod. v piatok ráno na pohotovosť. Vyšetrili ma a dali mi infúzie proti dáveniu a bolesti s tým, že hneď ráno sa mám hlásiť mojej onkologičke u Milosrdných. Ešte aj po infúziách som dávil do cca 5,00 hod.

V piatok ráno som telefonoval mojej onkologičke a popísal som, čo sa udialo. So spáleným pažerákom od kyseliny som nevedel  ani prehĺtať.
Jej reakcia?  Začala mi navrhovať, či by som nemohol prísť v pondelok. Nie !!!  Jej návrh som odmietol, bol pre mňa nelogický. Keď som prišiel, poslala ma na sono a výsledok:
žalúdok s väčším množstvom stagnujúcej tekutiny – dif.dg.: gastritída.
Doktorka mi potom dala infúziu proti bolesti a poslala ma do ambulancie o 4 metre vedľa, objednať sa na gastroskopiu s poznámkou „prosím o skorý termín„. Objednali ma na 3.3. čo mi bude len na dve veci…..  Skorý termín je u nich o 21 dní! Dovtedy môžem skonať a nikto nebude zodpovedný. Zbavili by sa jedného kusa a ušetrili financie. Tie by asi presunuli do ich fanatických spolkov.Prespal som celý piatok a sobotu, jesť môžem len s ťažkosťami (popíjam vývar) a stratil som 8 kg svojej váhy. Názorný príklad, že zdravotníctvo berie ľudí ako kusy – veci a ako veci ich vie aj likvidovať, s vedomím ministra zdravotníctva..
V sobotu 13.2.21 vo večerných TN bola odvysielaná správa, že oproti iným krajinám, na Slovensku je onkologickým pacientom k dispozícii 22% z liekov odporúčaných v EU. Tento stav je min. 10 rokov !!!  V správe odznelo z úst  Jany Pifflovej Špankovej z Aliancie – Nie rakovine, že Slovensko je jediná krajina, kde náš štát je ochotný zaplatiť za predĺženie roka života iba 41 000.- €. Drahšie lieky nepreplatí, je nutné žobroniť o výnimky.
Onkologickí pacienti sú zabíjaní cielene s vedomím vládnucej, do značnej miery  plagiátorskej vlády.

Ešte večer otvorím e-mail a vidím, ako vysoký štátny činiteľ v tranze hlása ľuďom, čo zažil. Prikladám nižšie zopár odkazov na web stránky, ktoré ma presvedčili o tom, že naša vláda nie je psychicky schopná riadiť ani hojdacieho koníka.  

Tento fanatický výstup ho posunul takmer do extázy, ale mal by sa radšej starať o pandémiu a ostatných chorých. Podľa jeho prejavu som zistil, že toto je ten „správny človek“ pre boj s vírusmi, pandémiou a inou pliagou. Nečakal som, že  okrem ministra zdravotníctva je vo vláde ďalší náboženský fanatik.

https://www.mojevideo.sk/video/3250f/minister_financii_telepaticky_ziskava_rady_od_ducha_svateho.html?fbclid=IwAR1Ny7A4eNoO_TYbNu7ur8VkBVFW_wgcgj2GRfzcWkNaeThU69aODwfONFc

To, že vo vláde je chaos, ozrejmila správa poslankyne Cigánikovej, v ktorej tomuto náboženskému fanatikovi vytkla jeho (v súčasnej dobe) pokusy o zmenu zákona, bez prerokovaní. 

https://www.aktuality.sk/clanok/865366/j-bitto-ciganikova-kritizuje-m-krajciho-za-vyhlasku-k-interrupciam/

Podľa koaličnej poslankyne Bittó Cigánikovej by sa Krajčí mal „konečne prestať venovať vnucovaniu svojho náboženského presvedčenia celému Slovensku“. Naopak, podľa jej slov by sa mal začať venovať riešeniu problémov s ochorením COVID-19. „Medzičasom je totiž v tejto otázke najneúspešnejším ministrom na svete,“ uviedla na sociálnej sieti. Poukázala tak na správy o tom, že Slovensko má celosvetovo najviac úmrtí na koronavírus – na milión obyvateľov za posledných 7 dní.                         Krajčí už chyby priznal a povedal, že neodstúpi ani oni vláda . Svojimi rozhodnutiami zabíjajú ľudí, ale prachy z vládnutia sú prachy, ktoré inde tak ľahko nenadobudnú:

https://www.aktuality.sk/clanok/866088/komentar-petra-bardyho-priznat-si-chybu-nestaci/?utm_source=azet.sk&utm_medium=magaziny-top&utm_content=clanok1&utm_campaign=HP-azet-new

V našej vláde máme medzi ministrami náboženských fanatikov a premiéra psychiatrického pacienta (podľa bývalého premiéra Fica sa terajší premiér -samoľúby narcis, pomstychtivý, priečny, urážlivý klamár a plagiátor liečil nedávno na psychiatrii). Dopĺňa ju podpredseda vlády s mafiánskymi skúsenosťami a kupovaním si titulov, čo mu ide dobre. Keď pripočítame ministra školstva a štátneho tajomníka MZV, tak sa nám vedomosti vlády dostávajú do roviny katastrofálne nízkeho priemerného čísla vládneho IQ.

Ich podporu istia ďalší ich súkmeňovci a členovia rituálneho spolku. Škoda, že ich prosby nie sú vypočuté, lebo

vo vláde aj parlamente ostalo značné množstvo debilov, chrapúňov, plagiátorov a gangstrov a tá múdrosť chýba. Ako keby si neuvedomovali, že raz im to bude do značnej miery spočítané. Tak isto, ako oni teraz stíhajú korupciu a inú trestnú činnosť.

http://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/578133-medzinarodna-blamaz/

Terajší sa ničomu nevyhnú!!

To, že niektorí členovia OĽaNO stratili súdnosť a hrajú sa na inkvizítorov, potvrdzuje video:

https://www.aktuality.sk/clanok/865668/poslanec-vasecka-chce-odvolat-bitto-ciganikovu-sefuje-zdravotnickemu-vyboru/

Proti takmer likvidite zdravotníctva vystupujú aj spriatelené strany tejto nekompetentnej vlády.

https://www.aktuality.sk/clanok/865566/progresivne-slovensko-vyzyva-ministra-krajciho-aby-odstupil/

Popísaný priamy pokus o moju likvidáciu a „starostlivosť“ Min. zdravotníctva a jeho ministra, o chorých, onkologických a covidových pacientov cez činnosť vo fanatických spolkoch, personálne „vybavenie“ nemocníc prístrojmi, psychológmi, výživovými a sociálnymi poradcami, včasnou dostupnosťou vyšetrení ….., mi takmer s istotou genocídu chorých ľudí tzv. kusov resp. vecí potvrdzujú.

Mali by držať Slovania spolu?

26.03.2024

Počúvam často, že by mali Slovania držať spolu , ale prečo, to som nepočul. Tento výrok som počul aj od hoaxáka zo Súmračnej. Tento „Nostradamus“, ktorý so svojim Che Guevarom ešte 23.2.2022 tvrdili, že Rusi Ukrajinu nenapadnú ,ten istý „Nostradamus“ nedávno predpovedal, že v Kyjeve (snáď aj na Ukrajine) vojna nie je. Keď tam nie je vojna, prečo [...]

Sauron zo Súmračnej.

14.09.2023

Vídavame ho takmer každý deň na tlačovkách, na ktoré novinári chodia asi za chlebíčky a píšu o jeho klamstvách a výplodoch, ako o ekonomickom zázraku. Keby tam nechodili a nešírili jeho vymyslené svinstvá, nikto by o ňom asi nevedel. Takto šírením jeho zloby rozoštvávajú ľudí. Rozosieva svojimi fabuláciami len zlo – pre svoju [...]

Je mi zle z tých chrapúňov.

13.02.2023

Máme obrovské šťastie, že sme sa narodili v krajine, kde 78 rokov nebola vojna, nie je vojna a netrpíme ani hladom a nedostatkom pracovných príležitostí. Žijeme si na úrovni, ktorú nám môže závidieť väčšina obyvateľov sveta. Ale všetko môže byť inak. 32 rokov sme mali možnosť pozdvihnúť našu úroveň po ekonomickej, kultúrnej, športovej aj [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 21610x
Priemerná čítanosť článkov: 2401x

Autor blogu

Kategórie