Založ si blog

Mali by držať Slovania spolu?

Počúvam často, že by mali Slovania držať spolu , ale prečo, to som nepočul. Tento výrok som počul aj od hoaxáka zo Súmračnej.  Tento „Nostradamus“, ktorý so svojim Che Guevarom ešte 23.2.2022 tvrdili, že Rusi Ukrajinu nenapadnú ,ten istý „Nostradamus“ nedávno predpovedal, že v Kyjeve (snáď aj na Ukrajine) vojna nie je.  Keď tam nie je vojna, prečo tam posielame humanitárnu pomoc a vojenské zásielky dodávajú iba súkromné firmy ktoré vlastnia ministri, poslanci a firmy, ktoré za úplatok dostávajú na predaj zbraní povolenia?

Rád by som sa vrátil k súdržnosti Slovanov a zároveň  hoaxákovi zo Súmračnej a urobil malú exkurziu do minulosti. Dňa 17.9.1939 napadol  Sovietsky zväz Poľsko. Slovania Slovanov. Po napadnutí Poľska Nemeckom, tak rozpútali II. svetovú vojnu v Európe. Od II. svetovej vojny vytvoril ZSSR (Slovania) nasledujúce vojnové konflikty v Európe a na vlastnom území (svet vynechávam) : 

v Európe :  1953 – potlačenie povstania v NDR, 1956 – Maďarsko, 1968 – Československo, 1991 – Gruzínsko, 1992 – Moldavsko, 2008 – Gruzínsko, 2014 – Ukrajina, 2022 – Ukrajina

na vlastnom území soštátmi, ktoré kolonizovali a utvorili z nich ZSSR resp. Rusko. Takže vypukli aj občianske vojny: Tadžikistan 1990 a 1992 – 1997, Náhorný Karabach 1988 – 1994, Abcházsko 1989 – 1994, Južné Osetsko 1991 – 1992, Podnestersko 1992, Ingušsko 1992, Čečensko 1994 – 1996, 1999 – 2000, Dagestan 1994 a 1999

Vojna Slovanov v Európe nastala aj v bývalej Juhoslávii, kde bojovali medzi sebou  Slovinci, Chorváti , Srbi…..

Rusko má 21 kolónii a priradilo si aj Krym, ako 22 kolóniu. Medzi republikami, ktoré sa od ZSSR odtrhli a aj tými, ktorým sa to nepodarilo, narobil v minulosti vrah Stalin také šachy, ktoré majú dodnes obrovské následky, medzi iným vojny, územné nároky….. Tento vrah – Slovan , počas 2. svet. vojny, keď zúrili boje o Stalingrad, mal čas na organizovanie likvidácie etník tzv. občanov Ruska. Vo februári 1943 rozhodlo politbyro o deportáciách všetkých Čečencov, Ingušov a ostatných národov na Kaukaze do Kazachstanu, Kirgizstanu, Uzbekistanu a na Sibír. Masové deportácie na etnickom základe boli vyvrcholením stalinského teroru, ktorý bol dovtedy uplatňovaný iba podľa triedneho alebo politického hľadiska. Týmto spôsobom likvidoval ženy, deti, starcov (muži hynuli na fronte) a do ich domovov sa nasťahovali Rusi a zabrali aj majetok po týchto likvidovaných vysídlencoch. V novembri 1943 bolo na Sibír deportovaných 68 000 turkotatárskych Karačajevcov, koncom decembra toho istého roku 93 000 budhistických Kalmykov. Neskôr prišli na rad Čečenci a Inguši, potom krymskí Tatári, pontskí Gréci, Kurdi a Kórejci. V roku 1949 sa deportácie skončili vyhnaním kaukazských Grékov a občanov Pobaltia.  Deportácie Čečencov a Ingušov sa začali 23.februára 1944 a trvali päť dní. Operáciu riadil šéf NKVD Berija. Údaje o počtoch deportovaných sa rozchádzajú. Podľa hlásenia Beriju z 29. februára to bolo 478 479 osôb, z toho 387 229 Čečencov a 91 250 Ingušov. Čierna kniha komunizmu uvádza až 521 247 Čečencov a Ingušov. P. Grochmalski uvádza 478 479 vysídlencov a Milan Švankmajer 410 000 Čečencov. Podľa Grochmalského bolo 344 589 vysídlencov prevezených do Kazachstanu, 75 342 do Kirgizstanu a ostatní do Uzbekistanu a na Sibír. Trojtýždňovú cestu v dobytčákoch do Kazachstanu neprežili tisíce ľudí. Väčšie straty však utrpeli vysťahovalci po skončení tejto cesty. Podľa údajov sovietskeho ministerstva vnútra z roku 1949 zo 608 749 Čečencov, Ingušov, Karačajevcov a Balkarcov zomrelo do 1. júla 1948 v mrazivých stepiach Kazachstanu 144 704 vysídlencov. Nejdem ďalej popisovať ostatné genocídne zverstvá v neskorších rokoch na občanoch tohto štátu, organizovaných komunistami a smeráckymi zmrdmi  obdivovaného vraha Stalina. To , že zakomplexovaný krpec na vysokých opätkoch z Kremľa, riadi genocídu menšín cielene a neustále, potvrdzuje aj terajšia vojna proti Ukrajine vyvolaná Ruskom. Do prvých bojových línií sú hnaní etnickí Burjati (žije tam 67,8 % Rusov), Tuvanci (20,1 % Rusov), Oseti (23,2 %), Baškiri (36,3 % ), Čuvasši (26,5 %)…….

Do bojov nie sú verbovaní etnickí Rusi – Slovania.

Rusko vždy presadzovalo a stále pokračuje v politike umelej asimilácie východných národov. Fakticky zničilo buriatsky národ (žije tam 67,8 % Rusov). Zničilo jeho jazyk, ničí ich náboženstvo, ničí resp. likviduje aj samotných ľudí. Budhizmus zatiaľ nie je zakázaný, ale Buriatom aktívne vštepujú kresťanstvo. Špecialitou politických zmrdov v ZSSR boli gulagy, kde skončilo vyše 20 miliónov ľudí, z toho podľa doposiaľ známych zoznamov bolo do gulagov v rokoch 1944 a 1945 odvlečených aj 7419 slovenských občanov, z toho vyše 200 žien. Asi 550 z nich sa už nikdy nevrátilo domov.

A teraz likvidujú títo milosrdní Slovania deti, ženy , starcov, infraštruktúru …….. na Ukrajine.

A ja sa pýtam, mali by držať Slovania spolu? Ak áno , prečo? Aby sa medzi sebou vraždili?

V roku 1989 sme strihali ostnaté drôty, ktoré nás aj s vojakmi strieľajúcimi do ľudí chránili pred tým „hnusným západom“. Tam vás nepustíme, lebo tam je zle a tu so súdruhmi je nám dobre. Škoda, že po novembri 1989 nezakázali tej komunistickej čvarge činnosť. Tieto hnisavé vredy mali vytlačiť z verejného života a vydezinfikovať aj okolie. Najväčšie svinstvá vo svete napáchali komunisti, fašisti a nacionalisti. Posledné parlamentné voľby vyhrali súdruhovia, ktorí blahoslavia Rusko. A ten spuchnutý ožran bez krčnej chrbtice s jeho suitou a Che Guevarom sa chce rozdať na 4 svetové strany. Cítia sa byť najrozumnejší, nepochopení a nadávajú na všetko a všetkých.  Nepochopený je aj zrazený „ožratý semafor“, kapitán a plagiátor. Bol by som rád, keby mi vysvetlil pri svojom klesajúcom IQ, čo je to slniečkár, bratislavská kaviareň, národné jedlo, národný volič, národný prezident ….. Kto je národný blbec a debil, to mi vysvetľovať nemusí. To už viem dávno. A nesúhlasím so Sulíkom, ktorý v jednej debate povedal Uhríkovi, že: „ doteraz som si myslel, že najväčší blbec je Danko, ale Vy ste ho predbehli o konskú dĺžku“. V mojom prípade by som poradie prehodil. A že takých poslancov a členov vlády s éterickým IQ máme veľa, sa stačí presvedčiť v ktorejkoľvek debate, kam svojho „génia“ vládna koalícia vyšle. To je dookola omieľať naučené sprostosti.

Títo naši géniovia nadávajú na západ, EÚ a Američanov, chcú vystúpiť z EÚ a NATO, dokonca niektorí chcú aj neutralitu, čiže sa zrazili s volom. Či a ako by sa to dalo a aké by to malo na nás dopady, títo tupci nevedia, ale točia to dokola.

Pýtam sa:

– aké firmy z Ruska u nás podnikajú, koľko zamestnávajú ľudí a ako sa podieľajú na tvorbe HDP ?

– koľko našich študentov študuje v Rusku a koľko v západných krajinách a USA ?

– koľko ľudí chodí na dovolenky do Ruska a koľko na západ ?

– koľko ľudí si kupuje chaty, apartmány, domy….. v Rusku a koľko na západe?

– koľko dotácii nám dáva Rusko a koľko západ a EÚ ?

– v ktorej krajne na západe je percentuálne toľko politických debilov ako v našej ? Rusko vysoko prekračuje naše pomery, ale je z východu.

– nepomáhame Ukrajine vojensky, lebo sa nechceme podieľať na jej obnove?

– rozbíjame si medzinárodné partnerstvá, aby si pár „starých ujov“ uchopilo navždy moc v krajne?

Bol by som rád, keby mi na tieto otázky dali odpoveď. Možno ma v odpovediach milo prekvapia a presvedčia, a budem potom taký istý Putinovský riťolez a riťlízač, ako oni.

Sauron zo Súmračnej.

14.09.2023

Vídavame ho takmer každý deň na tlačovkách, na ktoré novinári chodia asi za chlebíčky a píšu o jeho klamstvách a výplodoch, ako o ekonomickom zázraku. Keby tam nechodili a nešírili jeho vymyslené svinstvá, nikto by o ňom asi nevedel. Takto šírením jeho zloby rozoštvávajú ľudí. Rozosieva svojimi fabuláciami len zlo – pre svoju [...]

Je mi zle z tých chrapúňov.

13.02.2023

Máme obrovské šťastie, že sme sa narodili v krajine, kde 78 rokov nebola vojna, nie je vojna a netrpíme ani hladom a nedostatkom pracovných príležitostí. Žijeme si na úrovni, ktorú nám môže závidieť väčšina obyvateľov sveta. Ale všetko môže byť inak. 32 rokov sme mali možnosť pozdvihnúť našu úroveň po ekonomickej, kultúrnej, športovej aj [...]

Vláda by sa nemala dať vydierať.

23.11.2022

lekári, odbory,

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:45

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 21623x
Priemerná čítanosť článkov: 2403x

Autor blogu

Kategórie